ÜVEGES AKCIÓK !!!   Honlaptérkép   Linkek   Ingyen üveg akció!

Kezdőlap Szolgáltatások Üvegválaszték és árak Referenciák Megrendelés Elérhetőség

Korábbi üveges akciók:

Ingyen üveg akció folyamatosan:

festett üvegdísz (a kép csak illusztráció)Lehet ilyet? Igen. A Horák Üvegtechnika ezt is megoldja! Közeledik a Húsvét és továbbra is  szeretnénk kedveskedni azoknak a szülőknek és gyerekeknek kicsiknek és nagyoknak, akik az üvegfestést választották hobbijuknak és szeretnének saját készítésű festett üveget készíteni vagy ajándékozni szeretteiknek, és problémát jelent a kis méretű üveglapok beszerzése. Nekik szól ez az  akciónk. (Ingyen üveg folyamatosan, de korlátozott mennyiségben.) A vágás helyén az üveg rendkívül éles ami balesetveszélyes, ezért javasoljuk az élét elcsiszoltatni. Ezt mindössze 200Ft/db áron megtesszük neked. Oszd meg üvegfestést és festett üveg készítést kedvelő barátaiddal is ezt a lehetőséget hátha ők is szeretnének esztétikus, olcsó és valódi értéket jelentő ajándékot készíteni.

Frissítve 2011.04.01


Zuhanykabin akció karácsonyig:

Kedves ügyfeleink! Még mindig nagy az érdeklődés 3 hónapja tartó Zuhanykabin akciónkra, ezért üveges akciónkat meghosszabbítjuk. A Horák Üvegtechnika 2010 december 24-ig tartó üveges akció keretén belül a raktáron lévő zuhanykabinok és zuhanykabin ajtók árát 30%-kal csökkentette. Hívjon minket és rendeljen most, mert készletünk véges (>Elérhetőség<). Azoknak a kedves ügyfeleinknek akik decemberben rendelnek egyedi zuhanykabin vagy zuhanyfülke ajtót most 10% kedvezménnyel kedveskedünk az anyagárból.

Frissítve 2011.01.02


Biztonságos üveges akció visszavonásig:

Tudta, hogy nem minden betört, összetört üveget fizet ki a biztosító, ha van biztosítása!? Biztos benne, hogy térül a kára? Kérdezze tanácsadónkat aki készségesen segít, hogy ne érje kellemetlen meglepetés. A szélsőséges időjárás mindenkinek okozhat kellemetlenséget és bosszúságot. Nekünk munkát ad és adott eddig is aminek Mi örülünk, de Ön is örül a váratlan kiadásnak? Miért ne fizesse a kiadását a biztosító?! Porlassza el a kockázatokat mert akár egyetlen üvegkár árából biztosíthatja teljes házát, lakását vagyonát. Tetszene ez Önnek? Kérdezzen ITT és számoljon utána. A Bölcs ember más kárán, az okos saját kárából tanul és előre tervez. Ön dönt, tanácsadónk segít, a biztosító fizet és Mi állandó és változatos akciókkal segítünk kevesebbet költeni.

Frissítve 2010.11.30


Biztonságos üveges akció :

Kedves ügyfeleink. Különleges akcióval várjuk önöket 2010 július 19-től augusztus 31-ig. A KI A SZABADBA Kft. és a Horák Üvegtechnika közös akciójában vigyázunk értékeikre akár nyaralni indul akár fél a viharoktól. Most segítünk kevesebbet költeni, hogy többet nyaralhasson. Nézesse át lakásbiztosítását tanácsadó partnerünkkel és spóroljon meg akár *2-6 havi díjat lakásbiztosítási szerződésén.(*a pontos feltételekről érdeklődjön telefonon ITT.) Amennyiben meglévő szerződését szeretné átnézetni mert tart a viharok okozta károktól akkor is telefonálhat. Új szerződéséhez hűségkedvezményt kap később megrendelésre kerülő üveges munkáinkból melynek mértéke 10%. Éljen vele mert most duplán jól jár! Ne menjen nyaralni addig amíg nincs biztosítva a háza és utazása

Frissítve 2010.07.18


Türelmes üveges akció :

 Kedves ügyfeleink! Beköszöntött az igazi nyár ezért a Horák Üvegtechnika Július 10-18 között pihenőt tart, de július 19-től ismét kiszolgáljuk megrendelőink igényét. Türelmes üveges akciónkban aki július 5 és 9 között rendel üveges munkát és csak a szabadság után tudjuk teljesíteni megrendelését 10% kedvezménnyel jutalmazzuk türelmét.

Frissítve 2010.07.05


Nyárváró üveges akció meghosszabbítva:

 Kedves ügyfeleink! Köszönjük, hogy sokan megkerestek minket viharkár üvegezés ügyben, ezért üveges akciónkat meghosszabbítjuk, hogy minden igényt kielégíthessünk. 2010 Június 1-30 között különleges üveges akcióval kívánunk segíteni a kellemetlen időjárás és viharok okozta károk enyhítésében. A Horák Üvegtechnika minden biztosítással NEM rendelkező üvegkár munkákra 10% kedvezményt biztosít magánszemélyek és közületek részére egyaránt és ingyenes biztosítási tanácsadással segíti azokat, akik nem rendelkeznek lakás illetve vagyonbiztosítással, hogy a jövőben ne kelljen váratlan kiadásokra költeniük. Azon kedves ügyfelek, akik rendelkeznek biztosítással és üvegkár javítási munkát rendelnek, a biztosító által elfogadott számlát állítunk ki üveges munkáinkra, és később felmerülő egyedi megrendelésükre 10% hűségkedvezményt adunk. Természetesen biztosítási szakértő partnerünk szívesen válaszol bármely érdeklődőnk kérdésére.   Ingyenes visszahívási és időpont egyeztetési igényét  elküldheti e-mailben a mindenuveg@mindenuveg.hu címre vagy keresse szakértő tanácsadónkat bizalommal . Kérjük levelében írja meg nevét, címét és telefonszámát, illetve sürgős esetben hívjon minket elérhetőségünkön.

Frissítve 2010.06.16


Nyárváró üveges akció:

 Kedves ügyfeleink! 2010 Június 1-15 között különleges üveges akcióval kívánunk segíteni a kellemetlen időjárás és viharok okozta károk enyhítésében. A Horák Üvegtechnika minden biztosítással NEM rendelkező üvegkár munkákra 10% kedvezményt ad magánszemélyek és közületek részére egyaránt és ingyenes biztosítási tanácsadással segíti azokat, akik nem rendelkeznek lakás illetve vagyonbiztosítással, hogy a jövőben ne kelljen váratlan kiadásokra költeniük. Azon kedves ügyfelek, akik rendelkeznek biztosítással és üvegkár javítási munkát rendelnek, a biztosító által elfogadott számlát állítunk ki üveges munkáinkra, és később felmerülő egyedi megrendelésükre 10% hűségkedvezményt adunk. Természetesen biztosítási szakértő partnerünk szívesen válaszol bármely érdeklődőnk kérdésére.   Ingyenes visszahívási és időpont egyeztetési igényét  elküldheti e-mailben a mindenuveg@mindenuveg.hu címre vagy keresse szakértő tanácsadónkat bizalommal . Kérjük levelében írja meg nevét, címét és telefonszámát, illetve sürgős esetben hívjon minket elérhetőségünkön.

Frissítve 2010.06.01


Pünkösdi  üveges akció:

 Kedves ügyfeleink! 2010 Május 17- 31 között megrendelt üveges munkákra 10% kedvezményt adunk magánszemélyek részére (kivétel biztosítási esemény során bekövetkezett üvegkár javítása). A kedvezmény igénybevételére azok jogosultak akik megkeresik azt az  oldalunkat ahol szintén szerepel az üvegsüveg szó, és elküldik elérhetőségükkel együtt (Név, telefonszám és email cím) e-mailben azt a mondatot ahová "elrejtettük". Email: mindenuveg@mindenuveg.hu. Másik lehetőség a kedvezményre igénybevételére, ha telefonos megrendeléskor megmondja melyik a másik  oldal ahol megtalálható a szó. Figyelem, a szó minden nap más oldalon bukkanhat fel, ezért legyen  naprakész!

Frissítve 2010.05.16

Az oldalon a HORÁK Üvegtechnika korábbi üveges akcióit találja. Aktuális üveges akciók > ITT <

kezdőlap | szolgáltatások | üvegválaszték és árak | referenciák | megrendelés | elérhetőség | honlaptérkép | linkek |

 

HORÁK ÜVEGTECHNIKA - Üveges munkák az Ablak - tól a Zuhanykabin - ig minden ami üveg

1173. Budapest Rákoskeresztúr u. 68.

Telefon: +36-1-256-0803; Mobil: +36-20-935-4311

E-mail: mindenuveg[kukac]mindenuveg.hu

2010 © Minden jog fenntartva. www.mindenuveg.hu